Používáním webu i-kultura.cz souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
Slavné melodie jako Blowin' in the Wind nebo Knockin‘ On Heaven‘s Door rozezní na jaře brněnskou halu Vodova. Do Brna přijede hudební legenda Bob Dylan.

Zpěvák z americké Minnesoty a držitel Pulitzerovy i Nobelovy ceny zahraje v Brně patnáctého dubna. Naposledy ho mohli lidé slyšet před třemi lety v Praze. „Vystoupení Boba Dylana jsou neopakovatelná. Nikdy nevíte, co a v jaké podobě zahraje. Slavných hitů má tolik, že by zaplnily několik dlouhých večerů,“ uvedl pořadatel koncertu Petr Novák.

Dylan se narodil jako Robert Allen Zimmerman a stal se jedním z nejvlivnějších umělců současnosti. Za pětapadesát let napsal přes pět set písní. Začínal jako folkový a bluesový písničkář, posluchači ho znají jako rockera. 

Od pátečního rána mohou lidé kupovat vstupenky. „Babička Dylana zbožňuje. Lístky na koncert jí koupíme jako dárek k Vánocům,“ řekla Hana Krejčiříková ze Šlapanic. Ceny vstupného se pohybují od 1690 do 2390 korun, diváci je koupí v síti Ticketpro.

Přečteno: 3620x | Sdílet

zdroj: www.denik.cz

Hodnocení: 0