Používáním webu i-kultura.cz souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
Al Pacino je herecká legenda, od které by nikdo nečekal, že natočí pitomost. Světová média ale vydala, mírně řečeno, nelichotivé kritiky jeho filmu Hangman. Server Rotten Tomatoes dokonce uvádí, že počet kladných kritik je aktuálně 8%.

Ve snímku si s Pacinem zahráli Karl Urban nebo Brittany Snowová a podle zahraničních ohlasů jde o schématický vykradený příběh o masovém vrahovi, připomínající nejobyčejnější seriály.

Recenze ve významných amerických médiích skutečně nevypadají dobře, některé se pozastavují nad tím, proč áčkový herec bere takovou práci.

The Hollywood Reporter připomíná, že např. Bruce Willis a Nicolas Cage občas podlehli vábení rychlých peněz za odfláknuté béčkové krimi filmy, ale je „zvláště smutné, že tak hluboko klesl i Al Pacino”.

Filmoví publicisté zkrátka očekávají víc od herce, který se stal tváří nejlepších amerických krimi filmů všech dob - Kmotr, Zjizvená tvář, Serpico, Nelítostný souboj - to je jen pár klasik, kde zazářila tato hollywoodská hvězda italského původu.

Film Hangman nemá českou kinopremiéru, distributoři asi dobře vědí proč.

Přečteno: 2810x | Sdílet

zdroj: www.novinky.cz

Hodnocení: 0