Používáním webu i-kultura.cz souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
Americká zpěvačka Lady Gaga zrušila kvůli silným bolestem závěrečných deset evropských vystoupení svého světového koncertního turné Joanne World Tour. Fanouškům se omluvila a na Twitter napsala, že je „zničená.

.Umělkyně proslulá svými bizarními kostýmy dlouhodobě trpí fibromyalgií, chronickým únavovým syndromem, který způsobuje bolesti svalů v různých částech těla, potíže se spánkem a snížený práh bolesti.

Majitelé lístků mohou žádat o vrácení peněz od 6. února. Jedenatřicetiletá Lady Gaga měla v příštích týdnech vystupovat mimo jiné v Curychu, Kolíně nad Rýnem, Stockholmu, Kodani, Paříži a v Berlíně.

Lady Gaga si své písničky píše sama. Úspěch u publika i kritiky slavila už svým debutovým albem The Fame (2008). Její velkolepé koncerty mohli dvakrát zažít i fanoušci v Praze, naposledy v roce 2014.

Na fibromyalgii zatím neexistuje lék. Přesné příčiny onemocnění nejsou známé, vyvolat je ale může fyzický nebo emocionální stres, uvedla BBC.

 

 

Přečteno: 5330x | Sdílet

zdroj: www.lidovky.cz

Hodnocení: 5