Používáním webu i-kultura.cz souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
Lenka Lo Hrůzová, vítězka druhé série Hlasu Československa z roku 2014, ušla kus dobrodružné cesty a nyní se pokouší vrátit na scénu.

Z rebelky a amatérské hvězdy televizních soutěží se stala osobnost s pozoruhodným projevem, novou image a s autorskými písněmi s osobní zpovědí v textech.

V sobotu 3. února pokřtí v ostravském Klubu Akord svůj nový videoklip k písni Rouhání. Pozvání na křest přijal i slovenský hudebník Jožo Ráž, který již dříve se zpěvačkou natočil duet Neodchádzaj.

Lenka Lo Hrůzová po vítězství v Hlasu Československa nevyužila nabídek velkých společností, což sice ztížilo a zpomalilo její hudební kariéru, ale v konečném důsledku jí tento krok umožnil v klidu řešit své tehdejší potíže s hlasivkami a přemýšlet o vlastní umělecké cestě.

Ta v současnosti vede přes kvalitní autorskou hudbu. Osobitou hudební tvář dodává zpěvačce vlastní kapela LoGarytmy, která tvoří páteř i jejího nového bluesrockového projektu Lo & The Calling Heart, doplněného o zkušené bluesové muzikanty. S oběma kapelami se představí v rámci ostravského únorového křtu.

Na akci v Akordu vystoupí také spříznění muzikanti se svými akustickými projekty Comar in the Cube, Zdendalele Band - a také Lenčina spolužačka z Lidové konzervatoře v Ostravě, třináctiletá Anna Opartyová.

Vstupné na večer plný hudby bude dobrovolné, ale skalní fanoušci budou mít možnost zakoupit si VIP vstupenku, která umožní dřívější vstup do klubu a tím pádem přednostní rezervaci místa v sále, účast na zvukové zkoušce, společné foto se zpěvačkou od profesionálního fotografa a upomínkové předměty včetně CD s novým klipem.

Pod režií videoklipu k písni Rouhání je podepsán Mejla Basel, který natočil klipy například pro Lucii Bílou, Davida Stypku, Markétu Irglovou nebo Františka Segrada.

Přečteno: 4570x | Sdílet

zdroj: www.novinky.cz

Hodnocení: 5