Používáním webu i-kultura.cz souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
Pražská skupina Support Lesbiens, držitel ceny Anděl v žánrové kategorii Rock a pop, zveřejnila videoklip k písni Movin' On. Představila ji před časem a ona bodovala v rádiových hitparádách. Je také první s novým zpěvákem Markem.

„Příběh klipu Movin' On se opírá o text a skutečnou událost. Byla to docela tvrdá lekce, kterou mi život nadělil, ale zároveň mě naučila respektu k sobě samému,“ říká nový zpěvák kapely Marco.

„A přesto, že to bylo jedno z nejtěžších rozhodnutí, jaká jsem musel doposud v životě udělat, rozhodl jsem se, že si zachráním život, přestanu si před tím vším zakrývat oči a odejdu. A ani jednou jsem se už neohlédl zpátky. Posunout se dál - Movin' On - je prostě volba, kterou může udělat každý, a když bude trpělivý, tak se ta změna vždy obrátí v jeho prospěch," vysvětluje ještě Marco, který skladbu napsal spolu s Hynkem Tomanem.

Support Lesbiens momentálně pracují na materiálu na novou desku, která by měla vyjít ve druhé polovině příštího roku.

Přečteno: 4020x | Sdílet

zdroj: www.novinky.cz

Hodnocení: 0