Používáním webu i-kultura.cz souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
Jedna z nejúspěšnějších kapel posledních let Twenty One Pilots se už v zimě vrátí do České republiky. Pražskou O2 arenu obsadí 16. února. V zádech bude mít novou desku Trench, z níž právě představila singl Jumpsuit rovnou i s videoklipem.

Duo ve složení Tyler Joseph a Josh Dun se v České republice představilo dosud dvakrát, a to během jednoho roku. V únoru 2016 vyprodali Lucerna Music Bar, aby v listopadu téhož roku zaplnili podstatně větší Tipsport arénu. Jejich třetí koncert u nás proběhne rovnou v největší české hale - v O2 areně.

Nová deska Trench bude pro Twenty One Pilots už pátá v pořadí a vyjde 5. října. S předchozí řadovkou Blurryface dosáhla skupina celosvětového úspěchu. Skladby jako Stressed Out, Heathens nebo Ride okupovaly čelní příčky hitparád. Kromě singlu Jumpsuit zveřejnila dvojice jako předzvěst chystané desky ještě skladbu Nico And The Niners.

Ceny vstupenek na únorový koncert se pohybují v rozmezí 1090–1590 Kč, jejich prodej bude spuštěn v pátek 20. července v 10 hodin skrze síť Ticketportal.

Přečteno: 6490x | Sdílet

Hodnocení: 0