Používáním webu i-kultura.cz souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
Skupina Simply Red má hodně starých hitů, ale rozhodla se nežít z minulosti a po letech nabídne v listopadu plnohodnotné album s novým materiálem pod názvem Blue Eyed Soul. Zároveň vyrážejí na evropské turné, které se zastaví 22. listopadu v Praze

Po loňském živáku a po sólové desce Micka Hucknalla American Soul se letos fanoušci dočkají nového řadového alba Simply Red, již klasické soul-funkové skupiny, která už jednou ohlásila konec, ale po pauze obnovila činnost.

Na koncertě ale legenda osmdesátých a devadesátých let nezahraje jen svou novinku. Fandové se určitě dočkají megahitů jako If You Don’t Know Me By Now, You Make Me Feel Brand New, Stars a Holding Back the Years.

Simply Red už desítky let elegantně míchají soul, reggae, funky a jazz a frontman Mick Hucknall pořád patří k nejlepším soulovým vokalistům na světě.

Nové turné nabídne 33 koncertů. Vstupenky budou v prodeji od pátku 20. září 2019. Na všechny evropské koncerty budou k dispozici i VIP balíčky obsahující limitovanou edici upomínkových předmětů. Více informací na eventtravel.com a livenation.cz.

Přečteno: 6400x | Sdílet

zdroj: www.novinky.cz

Hodnocení: 0