Používáním webu i-kultura.cz souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
Cenami Emmy ověnčený seriál Westworld se vrátí ve své desetidílné druhé sezóně v pondělí 23. dubna ve 20 hodin večer na HBO. Od rána téhož dne bude první epizoda také dostupná na HBO GO.

Nový trailer, který natočil spolutvůrce seriálu Jonathan Nolan, byl uveden v neděli během přímého přenosu finále amerického fotbalu Super Bowl.

 Všechny epizody kritiky oceňované první série seriálu Westworld jsou dostupné na HBO GO a HBO OD. Celou první sezónu seriálu si může na HBO GO kdokoliv přehrát zdarma v rámci měsíční zkušební doby.

 Westworld, který měl premiéru v roce 2016, se stal nejsledovanějším novým seriálem HBO v historii. V první sezóně, popisované jako temná odysea o úsvitu umělé inteligence a evoluci hříchu, si zahráli Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, James Marsden, Tessa Thompson, Sidse Babett Knudsen, Jimmi Simpson, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Ben Barnes, Simon Quarterman, Angela Sarafyan, Luke Hemsworth, Clifton Collins, Jr., Talulah Riley a Louis Herthum. Druhou sezónu doplní jména jako Katja Herbers, Gustaf Skarsgård a Fares Fares.

 Tvůrci druhé série, Jonathan Nolan a Lisa Joy jsou zároveň producenty seriálu po boku J.J. Abramse, Atheny Wickham, Roberta Patina, Richarda Lewise a Bena Stephensona. Za seriálem podle původního filmu Michaela Crichtona stojí společnosti Kilter Films a Bad Robot Productions ve spolupráci s Warner Bros. Television.

Přečteno: 4330x | Sdílet

Hodnocení: 3